Pliušinio meškiuko diena Trakų pradinėje mokykloje

  • Paskelbė : Mindaugas
  • Paskelbta: 2021-11-29
  • Kategorija: Renginiai

Pliušinio meškiuko diena Trakų pradinėje mokykloje

2022 metų lapkričio 24 d. Trakų pradinės mokyklos 3 c klasės mokiniai kartu su neįgaliųjų vaikų socialinės globos skyriaus ugdytiniais dalyvavo Pasaulinės meškiukų dienos minėjime. Tai tęstinė projekto „Skirtumai  - ne kliūtis būti kartu“ dalis.

Pagrindinis šios šventės populiarinimo mūsų mokykloje tikslas – priminti svarbiausias vaikystės vertybes: draugystę, meilę ir šilumą. Būtent meškiukas siejasi su šiais žodžiais. Vaikystės draugas, visada ištikimas ir atsidavęs. Nepaisant vis modernesnių ir patrauklesnių žaislų, mada meškiukams nepraeina. Kiekvienas vaikas atėjo su savo „mielu draugu“. Galėjome pamatyti mažus, vidutinius, didelius, rudus, rožinius, baltus, mėlynus ir kitokius meškiukus. Jie visi buvo gražūs ir unikalūs.

Visi buvo pakviesti kartu pažaisti meškiukų šalyje. Vaikams prieinamu būdu buvo pristatyta pliušinio meškiuko istorija, nes MEŠKIUKAS jau daugiau nei 100 metų yra ne tik pačių mažiausių mėgstamas žaislas. Vėliau kartu su savo meškiukais smagiai leido laiką atliekant įvairias užduotys: spalvinant, piešiant užrištomis akimis, sprendžiant galvosūkį, su susidomėjimu žiūrėjo filmuką „Mikė Pūkuotukas eina į svečius“. Vaikai su džiaugsmu ir dažnai su pasididžiavimu pasakojo savo meškiukus.

Pabaigoje kiekvienas dalyvis  gavo, kaip sako Mikė Pūkuotukas  -„šį bei tą“, t.y. saldų užkandį.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos