Priminimas dėl mokinio uniformos

  • Paskelbė : Audrė Butiutienė
  • Paskelbta: 2024-08-21
  • Kategorija: Svarbu!

Primename:


Trakų pradinė mokykla nuo 2023 m. rugsėjo 1 d. palaipsniui atnaujino moksleivių uniformas. Palaikant tvarumo idėją, laikinai iki 2024 m. rugsėjo 1 d. galiojo ir ankstesnis mokyklinės uniformos variantas.

Šiais 2024/2025 mokslo metais jau raginame pasirūpinti trūkstamomis detalėmis bei įsigyti naujus modelius.

Vaikai turi galimybę dėvėti džemperius, polo marškinėlius, atnaujintus sarafanus, sijonėlius bei kelnes. Atnaujinta mokyklinė emblema. Atkreipiame dėmesį, kad ir mergaitės turi galimybę dėvėti kelnes. Patariame kiekvieną uniformos elementą paženklinti savo kontaktiniai duomenimis.

Lanksčiai sprendžiame situacijas, kai tėveliai susiduria su finansinėmis problemomis ir negali savo vaikams nupirkti uniformų-visada turime geradarių atiduotų uniformų bei siuvėjos dovanotų likučių. Mokinio uniforma labai patogi ir praktiška. Kaina priklauso nuo komplektacijos dydžio ir kiekio, svyruoja nuo 54 iki 84 eurų.

Mokyklos tinklapyje paskelbti naujų modelių pavyzdžiai, siuvėjos kontaktai bei komercinis pasiūlymas su dydžiais ir kainomis.

Mokinio uniformos dėvėjimas svarbus ne tik formuojant mokyklos kultūrą, bet ir tapatinantis su mokyklos bendruomene. Tai mokinių vienybės, pasididžiavimo ir pagarbos mokyklai, jos tradicijoms simbolis, kultūringo elgesio, aprangos kultūros, estetinio skonio ugdymo dalis, todėl 2024/2025 mokslo metais mokinius, kasdien tvarkingai dėvinčius mokyklinę uniformą, klasės vadovai skatins pagyrimu. Klasei, tvarkingai ir nuolat dėvinčiai mokyklinę uniformą, administracija skirs prizą.

Trakų pradinės mokyklos direktorė Dalia Šidlauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Mokiniams
  • Tėvams
  • Mokyklos pristatymas
Naujienų archyvas