4C klasės edukacijos

Nusipiešk klasės marškinėlius

Šį pirmadienį, lapkričio 14 –ąją, 4 c klasės mokiniai dalyvavo edukacijoje "Nusipiešk klasės marškinėlius". Vaikai išmoko naujos piešimo technikos, pasisėmė gerų emocijų, be to  atminčiai pasiliko pačių sukurtus marškinėlius, kuriais galės puoštis dar ne kartą.

Statome kenesę

Lapkričio 16-oji -Tolerancijos diena. Visuomenėje gyvena skirtingi žmonės, todėl labai svarbu gebėti toleruoti kitą ir sugyventi. O norint gebėti toleruoti kitą ir sugyventi reikia jį pažinti. Todėl šią dieną 4c mokiniai dalyvavo edukacijoje “Statome kenesę”. Kartu su edukatorėmis iš Trakų istorijos muziejaus vaikai dėliojo dėlionę bei susipažino su tautine mažuma: karaimais.

 Natūralių kvepalų gamyba

Neatrastą kelionę po kvapų pasaulį ir galimybę pasinerti į kūrybos gelmes bei naujus potyrius gavo 4c klasės mokiniai lapkričio 17 d. dalyvaudami edukacijoje "Natūralių kvepalų gamyba". Kvepalų kūrimo dirbtuvėse vaikai susipažino su natūraliais kvapais iš viso pasaulio, jų savybėmis bei nauda, sužinojo aromaterapijos ir parfumerijos paslapčių, turėjo galimybę improvizuoti ir susikurti sau patinkančius asmeninius kvepalus iš natūralių esencijų!

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos